WhatsApp Image 2023-06-15 at 12.26.32

Petrecere de Absolvire

Petrecere de absolvire la HYPE

Sărbătorește finalul anului școlar cu stil la Hype, parc de distracții indoor de top! Oferim un pachet de distracție complet care garantează amintiri de neuitat.

Pachetul nostru pentru petreceri de absolvire include:

100 Tokens / 60 min cube / 60 min escape

Apa - pentru a te hidrata în timpul acestor aventuri.

1/2 Pizza pentru a-ți reface energia dupA o zi plinA

Sosete antiderapante, pentru siguranTA Si confort

O bATarA specialA Hype

120 lei per copil

10% extra reducere pentru grupuri de peste 80

*Rezervarile se pot face pentru grupuri de minim 20 de participanti.

*Vino in intervalul 10-12, luni-joi si te poti bucura de o extra reducere de -20%.

Defy Gravity: Trambuline

Salturi și râsete, trambulinele noastre sunt mega fun! Combina-le cu un joc de baschet super cool, o partidă dementă de dodgeball sau cu antrenamentul pentru parkour și simte cum zbori! Poți avea dueluri cu prietenii pe un pod suspendat și dacă pierzi, vei ateriza într-o piscină plină de bureți. Poți sări de la înălțime pe saltele și te poți întrece la multe jocuri cu prietenii. Fun pentru toate vârstele!

Ninja Warrior: Traseu Survivor

Îți plac provocările? Avem 4 niveluri de dificultate pe parcursul traseelor noastre de supraviețuire. Sari, cațără-te, înaintează pe sfori și devino un adevărat Ninja Warrior! După ce ai dobândit puterea, rezistența și echilibrul de care ai nevoie, totul se reduce la stăpânirea fiecărui obstacol. Va trebui să le exersezi, iar și iar, pentru a le simți și pentru a-ți antrena memoria musculară.

 

Vertical Thrills: Escalada

Vrei să-ți testezi limitele? Încearcă cele 22 de panouri de alpinism cu o înălțime de 8 metri. Escalada dezvoltă masa musculară, îmbunătățește coordonarea și e pur și simplu extraordinar de distractivă! Sunt panouri pe mai multe nivele de dificultate, așa că toată lumea se poate distra, de la copii la pasionați de cățărat. Totul este foarte safe - ești securizat de la primul pas până când ajungi jos.

Urban Jungle: Aventura Parc

Gata pentru o aventură palpitantă în inima orașului? Treci prin traseul nostru de aventură suspendat fără frică de înălțimi, super adrenalină te așteaptă aici! Trebuie să-ți ții echilibrul pe o placă de surf, să te cațeri pe pereți verticali, să traversezi poduri înguste și să eviți obstacole - toate astea la înălțime, deasupra parcului de distracții!

 

unde ne gasiti?

Bulevardul Marasti 65-67
Romexpo, Pavilion C1
Bucuresti