Descopera cea mai noua atractie

HYPE

ESCAPE ROOM

ESCAPE ATLANTIS

Povestea Tridentului lui Poseidon, este una dintre cele mai mari legende ale mării. Potrivit mitului, Poseidon era gelos pe Atlantida, așa că a scufundat întreg orașul pentru a-l păstra sub apă. Sceptrul său puternic, „Tridentul” a fost păstrat în centrul Palatului Atlantis. Și tu? După mulți ani de cercetare și traduceri a sute de scripturi antice, ești aici! Dacă ai dreptate, descoperirea Atlantidei este un fapt care va rescrie istoria lumii.

REGULI

TARIFE

ESCAPE SCHOOL
OF MAGic

Cel Întunecat s-a trezit. Numai puterea bijuteriei fermecate, ascunsă într-o cameră secretă plină de vrăji periculoase și vrăjitorie periculoasă, poate pune capăt domniei sale de teroare. Tu și echipa ta de vrăjitori și vrăjitoare trebuie să recuperezi bijuteria și să învingi întunericul care se ridică, altfel totul va fi pierdut. Grăbește-te, căci timpul nu este de partea ta.

REGULI

TARIFE

ESCAPE
WALKING DEATH

Echipa ta a supraviețuit iadului, fiind nevoită să lupte nu numai împotriva morților, ci și împotriva nucleelor umane ostile. Acum o săptămână, ați găsit această închisoare abandonată. Ai avut noroc că i-ai eliminat pe cei câțiva zombi blocați acolo. Acum încercați să stabiliți o așezare, reparați fortificații și explorați pas cu pas fiecare secțiune. Astăzi, Secțiunea 3, Sectorul de izolare este ținta ta...

REGULI

TARIFE

VREI SA ITI DEPASESTI LIMITELE?

Cumpara biletul online si evita coada. Te asteptam sa ne distram impreuna!

CONTACT