INCARCĂ-TE CU ENERGIE!

Rezervă cea mai nouă experiență din Iași

Bine ai venit în lumea Hype Energize, locul unde sportul se întâlnește cu tehnologia pentru a-ți oferi o experiență de entertainment complet nouă! Imaginează-ți că intri într-o arenă unde fiecare mișcare, fiecare salt și fiecare strategie contează. Aici, nu doar că îți antrenezi mușchii, dar și mintea, într-o serie de jocuri high-tech care îți testează agilitatea fizică și mentală.

Cu o brățară electronică la încheietura mâinii, fiecare punct pe care îl câștigi, fiecare nivel pe care îl depășești este înregistrat, transformând fiecare vizită într-un challange personalizat.

Ce este Hype Energize

Despre Jocuri

Jocurile sunt concepute pentru a vă provoca în diverse moduri și pentru a vă testa atât abilitățile fizice, cât și capacitatea de rezolvare a problemelor și dexteritatea precum evitarea razele laser, urcarea pe pereți luminați, urmărirea pașilor pe o podea strălucitoare uriașă și multe altele.

Cum SE JOACA

Jucați cu o echipă de 2-5 jucători și vă deplasați prin 11 camere diferite alegând jocurile pe care doriți să le jucați și nivelul de dificultate. Puteți juca în toate camerele fie în modul Colaborare, fie în modul Versus.

CUM SUNT CAMERELE

Pășește într-o lume unde pereții se transformă în provocări, unde laserele devin obstacole și unde fiecare secundă contează. De la ziduri care răspund la atingere, până la labirinturi de lasere și micro-arene care îți testează limitele, Hype Energize este locul unde te vei reîntoarce mereu pentru mai mult. Fie că ești un începător sau un expert, avem jocuri pentru toate nivelele de experință.

SARBATIRESTE CU ENRGIE!

Evenimentul tau la Hype Energize

Hype Energize este locul perfect pentru a organiza un eveniment unic, care va rămâne în memoria tuturor participanților. Fie că planifici o petrecere, o întâlnire de team-building sau orice alt tip de eveniment, Hype Energize îți oferă spațiul ideal pentru a transforma orice ocazie într-o aventură de neuitat. Hai să creezi amintiri care durează o viață, într-un decor unde fiecare secundă contează.

Experiența Hype Energyze

Povestea ta incepe aici

Imaginează-ți că intri în Hype Energize cu prietenii tăi. Alegeți dintre sute de combinații de jocuri și nivele de dificultate, fiecare challange având între unu și trei minute. Concurează, colaborează și depășește-ți limitele în timp ce brățara ta electronică înregistrează fiecare victorie. Simte adrenalina, bucuria și entuziasmul în timp ce te miști de la o arenă la alta, descoperind noi provocări și noi modalități de a te distra. La finalul zilei, vei pleca nu doar cu un corp antrenat, dar și cu amintiri de neuitat și cu dorința de a reveni.

1

Ești aproape acolo...

Pregătește-te pentru o călătorie imersive...

2

Adrenalina crește...

Simte pulsul aventurii crescând...

3

Ultima secundă de așteptare...

Pășește în universul Hype Energize și trăiește fiecare moment la intensitate maximă!

Incearcă Hype Energize

Pachetele Noastre

2

Luni - Vineri
75 lei / persoana

Weekend
90 lei / persoana

Accesul este permis echipelor formate din 2 până la 5 jucători

Add a heading (100 x 100 px)

Luni - Vineri
90 lei / persoana

Weekend
120 lei / persoana

Accesul este permis echipelor formate din 2 până la 5 jucători

3

Luni - Vineri
110 lei / persoana

Weekend
150 lei / persoana

Accesul este permis echipelor formate din 2 până la 5 jucători

Add a heading (100 x 100 px) (1)

Sosete
10 lei / persoana

Achiziționarea șosetelor anti-derapante este obligatorie

Add a heading (100 x 100 px) (1)

Pret unic bar
10 lei / persoana

Achiziționarea șosetelor anti-derapante este obligatorie

Citește regulamentul Hype Energize

Regulamentul Energize

Consultă Meniul Hype Energize

Meniul Energize