ALEGE PACHETUL DE PETRECERE
la Hype arena romexpo

DOPE

MINIMUM 10 JUCATORI
EXTRA JUCATOR +140 LEI

10% DISCOUNT LUNI-JOI

(nu este valabil in vacante scolare si sarbatori legale)

EXTRA

MINIMUM 10 PLAYERS
EXTRA PLAYER +180 LEI

10% DISCOUNT LUNI-JOI

(nu este valabil in vacante scolare si sarbatori legale)

EPIC

MINIMUM 10 PLAYERS
EXTRA PLAYER +200 LEI

10% DISCOUNT LUNI-JOI

(nu este valabil in vacante scolare si sarbatori legale)

OPTIONALE:

party faqs

De la ce varsta se poate organiza o petrecere aniversara la Hype?

Organizam petreceri pentru copii 7+, insa mentionam ca unele din atractiile noastre sunt destinate copiilor mai mari si adultilor. Puteti gasi mai multe detalii aici.

Sarbatoritul/a este inclusa in pachetul de petrecere?
Kiddo-ul sarbatorit este considerat unul dintre jucatori, dar acesta primeste dublu numarului de tokeni aferent pachetului ales.
Pot adauga participanti ulterior?
Sigur, vom face tot posibilul sa acomodam un grup extins, insa avem nevoie de cel putin 2 zile in avans pentru ca avem o capacitate limitata.
Sunt incluse si accesoriile de petrecere?

Sunt incluse: farfurii, tacamuri, servetele, lingurite standard pentru servirea mesei si tortului - daca doriti accesorii cu tematica, acestea se pot achizitiona separat.

Cand primim invitatiile?
Invitațiile digitale personalizate sunt trimise imediat ce este posibil, ulterior primirii confirmării avansului pentru petrecere de catre co-ordonatorii noștri.
Pot aduce tortul si lumanarile?

Tortul nu este inclus in pachete, dar poate fi adus din exterior impreuna cu certificatul de conformitate. Lumanarile sunt ok, va rugam nu. artificii, confetti sau alte nebunii.

Ce mancare&bauturi sunt incluse?

puteti opta pentru 1/2 PIZZA 32CM SAU CRAZY CHICKEN & CARTOFI PRAJITI 300G, iar bauturile incluse sunt 1 APA 0.5l + 1 Prigat PORTOCALE 0.25l

Care este politica de anulare?

Exista o perioada de gratie de 48 de ore in care avansul poate fi returnat. Petrecerile pot fi amanate pentru o alta data cu 5 zile inainte de data aleasa initiala.

Pot sa rezerv mese in plus pentru adulti si cumpara mancare si/sau bauturi pe loc?

Nu putem garanta mese in plus pentru adulti, insa acestia pot folosi zona destinata petrecerii in timp ce jucatorii sunt in arena, si comanda pe loc mancare&bauturi.

Cine trebuie sa aiba acordul de participare semnat si cum se poate completa?

Toti participantii trebuie sa aiba acordul de participare (aici) completat de catre un parinte/tutore pentru minori sau organizatorul petrecerii accepta responsabilitatea.

Este necesara plata unui avans pentru rezervarea petrecerii?

Da, se percepe un avans de 500 de lei care reprezinta acceptul contractului de servicii termenelor si conditiilor Hype Arena by Kiddo (le gasiti aici)

Cand se plateste restul sumei?

Diferenta de plata pentru pachet si eventuale reincarcari de tokeni si/sau consumatii de la bar aprobate se vor achita cu 10 minute inainte de terminarea evenimentului.

Cand trebuie sa ajungem daca suntem organizatorii petrecerii?
Organizatorii petrecerii trebuie sa ajunga cu minimum 15 minute inainte pentru a prelua bratarile incarcate pentru toti invitatii conform pachetului ales.
Putem veni mai devreme sau ramane dupa terminarea intervalului de petrecere?
Nu putem garanta loc la mese inainte sau dupa intervalul aferent pachetului ales. Mesele trebuie eliberate dupa acest interval, insa jucatorii pot ramane in arena.